Παπαρδέλες με μοσχαρίσια φιλετάκια

Xfood.gr

Υλικά για 4 άτομα – Χρόνος προετοιμασίας 20′

Υλικά

1 πακέτο παπαρδέλες

300 γραμμάρια μοσχάρι φιλέτο (κομμένο σε λεπτές φέτες)

1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη

200ml λευκό κρασί

2 κουταλιές την σούπας φρέσκια μαντζουράνα

80ml ελαιόλαδο

120ml κρέμα γάλακτος

Παρμεζάνα τριμμένη

Αλάτι

Φρέσκο πιπέρι

 

Εκτέλεση

  1. Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τις παπαρδέλες σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά

2.  Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες και το τσιγαρίζουμε με λάδι σε καυτό τηγάνι ώστε να πάρει καλό χρώμα. Προσθέτουμε το λιωμένο σκόρδο και σβήνουμε με το κρασί

3. Μόλις το κρασί εξατμιστεί , χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε την κρέμα αλατίζουμε και ρίχνουμε μέσα τις βρασμένες παπαρδέλες. Τρίβουμε από πάνω λίγο μαύρο πιπέρι

4. Τέλος προσθέτουμε τη μαντζουράνα και λίγο ελαιόλαδο. Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα

 

 

 

Καλή σας όρεξη!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

19 + 12 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.