Πατάτες τηγανητές με κρέμα γάλακτος

Xfood.gr

Υλικά 

1 κιλό πατάτες

330ml κρέμα γάλακτος

2 φέτες μπέικον καπνιστό κομμένο σε μικρά κομμάτια

2 φέτες πάριζα κομμένη σε μικρά κομμάτια

Διάφορα τυριά μαλακά τριμμένα

1 κονσέρβα μανιτάρια

αλάτι

πιπέρι


Εκτέλεση

  1. Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τις πατάτες

2. Τηγανίζουμε τις πατάτες και τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί

4. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι (αν δεν έχουμε χρησιμοποιούμε ένα τηγάνι με λίγο λάδι ή λίγο βούτυρο), τσιγαρίζουμε το μπέικον, την πάριζα και τα μανιτάρια

5. Όταν πάρουν λίγο χρώμα ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, τα τριμμένα τυριά, λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι

6. Μόλις δέσει η σάλτσα ρίχνουμε μέσα τις πατάτες και ανακατεύουμε

***Συμβουλή: Ρίχνουμε λίγο αλάτι μέσα στο μείγμα, καθώς έχουμε βάλει τα τυριά και θα μας βγει αλμυρό

Καλή σας όρεξη!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × three =