Η σημερινή εποχή επιτάσσει τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών προκειμένου να γίνουν πιο ευέλικτες και άμεσες οι σχέσεις πελάτη-επιχείρησης.

Το xfood.gr είναι η ιστοσελίδα που φιλοδοξεί να καλύψει τις ανάγκες εύρεσης φαγητού εύκολα και γρήγορα. Με αφετηρία την Πτολεμαΐδα και δυνατότητες επέκτασης σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία έχει σαν στόχο να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του πελάτη και του επιχειρηματία της εστίασης.

Οι επισκέπτες του xfood θα μπορούν να αναζητούν με λέξεις κλειδιά, το φαγητό της επιλογής τους μέσα από ένα κατάλογο όλων των επιχειρήσεων εστίασης της Πτολεμαΐδας. Η επιλογή του φαγητού που επιθυμεί ο επισκέπτης του xfood γίνεται απλά και μέσα από ένα μεγάλο εύρος κατηγοριών επιχειρήσεων εστίασης που καταγράφονται στην ιστοσελίδα.

Η αναζήτηση θα γίνεται εισάγοντας το όνομα της επιχείρησης ή την κατηγορία ή το είδος του φαγητού, στο πεδίο της αναζήτησης. Η επιλογή μέσα από έναν κατάλογο αποτελεσμάτων δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να βλέπει τα τηλέφωνα, τη διεύθυνση, με χάρτη τοποθεσίας της επιχείρησης, φωτογραφίες από τον ιδιαίτερο χώρο της καθώς και επιλεγμένες βιντεοσκοπημένες λήψεις.

Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα αξιολόγησης και σχολιασμού των επιχειρήσεων από τους πελάτες σε κατάλληλα πεδία της ιστοσελίδας. Αυτό θα δίνει την ευκαιρία άντλησης χρήσιμων πληροφοριών τόσο για τους πελάτες όσο και για τους επιχειρηματίες.
Οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην εστίαση θα μπορέσουν μέσω του xfood να γίνουν ακόμη πιο δημοφιλείς σε ένα μεγάλο μέρος του καταναλωτικού κοινού, να διαφημιστούν, να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, να αποκτήσουν πιστούς και ικανοποιημένους πελάτες.

Μη χάνετε λοιπόν πολύτιμο χρόνο ψάχνοντας τηλεφωνικούς καταλόγους. Διαλέξτε το φαγητό της επιλογής σας από έναν κατάλογο επιχειρήσεων εστίασης που ενημερώνεται συνεχώς και …. Καλή σας όρεξη!!!