Η εφαρμογή Xfood.gr σας παρέχει ένα εύχρηστο σύνολο από εργαλεία που αναδεικνύουν την επιχείρησή σας και ενισχύει την εξωστρέφεια αυτής. Κομψή σχεδίαση, απλή και εύκολη πλοήγηση, το  Xfood.gr είναι το κατάλληλο μέρος για να συνδεθείτε με τους πελάτες σας. Δημιουργούμε μοναδικό περιεχόμενο για την περιοχή!


xfood_Ζητήστε την καταχώριση σας

1. Ζητήστε την καταχώρησή σας

Ανεβάστε φωτογραφίες και χρήσιμα links στη σελίδα σας, ορίστε τη διεύθυνσή σας αλλά και τις ώρες λειτουργίας. Ακόμα μπορείτε να προσθέσετε οποιεσδήποτε πληροφορίες θεωρείτε χρήσιμες. Βοηθήστε και εσείς τον επισκέπτη της περιοχής!

Δείτε παράδειγμα καταχώρησης →


xfood_Οι επισκέπτες σας αναζητούν

2. Οι επισκέπτες σας αναζητούν

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της επιχείρησής σας, η καταχώρησή θα εμφανιστεί στους επισκέπτες με βάση τα κριτήρια αναζήτησής τους ή την τοποθεσία, ενώ οι χρήστες θα μπορούν να την επισημαίνουν ως αγαπημένη. Ακόμα θα μπορούν να αγοράσουν τις προσφορές σας ή τα προϊόντα σας!

Βρείτε μια επιχείρηση →


xfood_Αυξήστε τα έσοδα σας

3. Αυξήστε τα έσοδά σας

Αφού δώσετε το στίγμα σας, οι πελάτες θα σας βρίσκουν εύκολα! Είναι η δουλειά σας στη συνέχεια να τους αφήσετε ευχαριστημένους ώστε να δηλώσουν θετικές κριτικές. Έτσι το xfood.gr βοηθά τους επισκέπτες να μην παίρνουν δαπανηρές αποφάσεις, αλλά τις καλύτερες!


 

Έτοιμοι να φτάσετε σε όλα τα άτομα που έχουν μεγαλύτερη σημασία για την επιχείρησή σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας