Τηγανιά Κοτόπουλο by Pinocchio

Xfood.gr

ΛΙΣΤΑ ΑΓΟΡΩΝ
Στήθος Κοτόπουλο
Κρεμμύδι, πιπεριές πράσινες και κόκκινες, ντοματίνια
Λευκό κρασι, μουστάρδα
Ζωμός κοτόπουλο

 

Μερίδες | Χρόνος προετοιμασίας | Συνολικός χρόνος

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
500 γραμμάρια Στήθος κοτόπουλο
100 γραμμάρια Κρεμμύδι
50 γραμμάρια Κόκκινη πιπεριά
50 γραμμάρια Πράσινη πιπεριά
3 τεμάχια Ντοματίνια
1 κουτάλι της σούπας  μουστάρδα
Λευκό κρασί
200 γραμμάρια Ζωμός κοτόπουλο
Αλάτι πιπέρι
Φρέσκο θυμάρι
Ελαιόλαδο
ΟΔΗΓΙΕΣ
Κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους όχι πολύ μικρούς και το τηγανίζουμε με ελαιόλαδο αλατίζουμε και ρίχνουμε πιπέρι , όταν πάρει χρώμα προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές αφού τις έχουμε κόψει σε ροδέλες όταν πάρουν και αυτά χρώμα προσθέτουμε τα ντοματίνια και μετά την μουστάρδα, αφήνουμε την μουστάρδα να σοταριστεί για λίγο και σβήνουμε με λευκό κρασί. Αφού το αφήσουμε στη φωτιά να βγάλει το αλκοόλ του το κρασί προσθέτουμε τον ζωμό και το φρέσκο θυμάρι. Το φαγητό μας είναι έτοιμο όταν ο ζωμός κατά την βράση του δημιουργήσει μια ωραία σάλτσα.

Pinocchio

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 + 2 =