Τηγανιά Ψωμωμένη

Xfood.gr

Καρβέλι γεμιστό με τηγανιά
Υλικά
1 kg Χοιρινή Τηγανιά
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πράσινη
½ φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
1 καρβέλι

Εκτέλεση

                           

1) Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το λάδι και την τηγανιά
2) Αφού τσιγαριστεί το κρέας ρίχνουμε τα το αλάτι, το πιπέρι και τις πιπεριές
3) Προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό και αφήνουμε το μείγμα να βράσει σε σιγανή φωτιά
4) Προσεκτικά αφαιρούμε τη σκέπη από το καρβέλι και αδειάζουμε την ψίχα από μέσα
5) Τοποθετούμε το μίγμα του τηγανιού μέσα στο καρβέλι, κλείνουμε με το καπάκι της κόρας και προσθέτουμε από πάνω λίγο τριμμένο κασέρι
6) Ψήνουμε στους 200ο μέχρι να λιώσει το κασέρι

                           

*Συμβουλή
Καθ’ όλη τη διάρκεια του ψησίματος δεν ασχολούμαστε με το Facebook καθώς το αποτέλεσμα θα είναι αυτό

                           

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 + five =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.